Naha Pilih Us?

Zhejiang Yide values talents and technologies. Since its establishment, Yide insists on the independent research and development, and introduces the domestic and foreign advanced technologies. Also, it cooperates with lots of famous collages and research institutes, such as CEPRI, Tsinghua University, Zhejiang University and Zhejiang University of Technology, to cultivate a powerful R&D team..

produk Artikel

Advanteges kami

  • YIDEK Wasalam kualitas jadi hirup urang.  Urang mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosés produksi.

    kualitas

    YIDEK Wasalam kualitas jadi hirup urang. Urang mastikeun ngadalikeun kualitas dina unggal prosés produksi.

  • YIDEK pinuh implements sistem manajemen kualitas ISO9001 pikeun ningkatkeun pidangan kasadaran staffs 'kualitas, mastikeun reliabiliti tinggi produk.  Kami geus ngagaduhan sertipikat pinuh ku CE, CQC na CCC.

    Sertipikat

    YIDEK pinuh implements sistem manajemen kualitas ISO9001 pikeun ningkatkeun pidangan kasadaran staffs 'kualitas, mastikeun reliabiliti tinggi produk. Kami geus ngagaduhan sertipikat pinuh ku CE, CQC na CCC.

  • produsén profésional ti santunan daya reaktif tur listrik produk kualitas kakuatan langkung ti 15 taun.  pabrik urang nu lokasina di Wenzhou Nasional High-tech Parabot Development Industrial jeung puseur R & D ieu lokasina di Hangzhou.

    pabrik

    produsén profésional ti santunan daya reaktif tur listrik produk kualitas kakuatan langkung ti 15 taun. pabrik urang nu lokasina di Wenzhou Nasional High-tech Parabot Development Industrial jeung puseur R & D ieu lokasina di Hangzhou.

wartos

WhatsApp Online Chat!