Pse na zgjodhet ne?

Zhejiang Yide values talents and technologies. Since its establishment, Yide insists on the independent research and development, and introduces the domestic and foreign advanced technologies. Also, it cooperates with lots of famous collages and research institutes, such as CEPRI, Tsinghua University, Zhejiang University and Zhejiang University of Technology, to cultivate a powerful R&D team..

produktet e paraqitura

Advanteges tona

 • YIDEK përket kualitetit të jetës sonë. Ne në mënyrë rigoroze të kontrollit të cilësisë në çdo proces të prodhimit.

  cilësi

  YIDEK përket kualitetit të jetës sonë. Ne në mënyrë rigoroze të kontrollit të cilësisë në çdo proces të prodhimit.

 • YIDEK zbaton plotësisht të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 për të rritur ndërgjegjësimin shtabet 'të cilësisë, duke siguruar besueshmërinë e lartë të produkteve. Ne kemi marrë certifikatat e plota të er, CQC dhe KKK.

  certifikatë

  YIDEK zbaton plotësisht të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 për të rritur ndërgjegjësimin shtabet 'të cilësisë, duke siguruar besueshmërinë e lartë të produkteve. Ne kemi marrë certifikatat e plota të er, CQC dhe KKK.

 • prodhues i kompensimit të fuqisë reaktive dhe elektrike produkteve të kualitetit të energjisë më shumë se 15 vjet. Fabrikat tona janë të vendosura në Wenzhou të teknologjisë së lartë Zona Kombëtare për Zhvillim Industriale dhe R & D qendër është e vendosur në Hangzhou.

  prodhues

  prodhues i kompensimit të fuqisë reaktive dhe elektrike produkteve të kualitetit të energjisë më shumë se 15 vjet. Fabrikat tona janë të vendosura në Wenzhou të teknologjisë së lartë Zona Kombëtare për Zhvillim Industriale dhe R & D qendër është e vendosur në Hangzhou.

Lajme

WhatsApp Online Chat!