Зошто да не одберете нас?

Zhejiang Yide values talents and technologies. Since its establishment, Yide insists on the independent research and development, and introduces the domestic and foreign advanced technologies. Also, it cooperates with lots of famous collages and research institutes, such as CEPRI, Tsinghua University, Zhejiang University and Zhejiang University of Technology, to cultivate a powerful R&D team..

Избрана производи

нашите Advanteges

 • YIDEK во поглед на квалитетот на нашиот живот. Ние строго контрола на квалитетот во секој процес на производство.

  Квалитет

  YIDEK во поглед на квалитетот на нашиот живот. Ние строго контрола на квалитетот во секој процес на производство.

 • YIDEK целосно ги спроведува ISO9001 квалитетен менаџмент систем за да се зголеми свеста на квалитетот штабови ", обезбедување на висока сигурност на производите. Имаме целосна сертификатите за CE, CQC и CCC.

  Сертификат

  YIDEK целосно ги спроведува ISO9001 квалитетен менаџмент систем за да се зголеми свеста на квалитетот штабови ", обезбедување на висока сигурност на производите. Имаме целосна сертификатите за CE, CQC и CCC.

 • Професионална производител на реактивна енергија надомест и електричен квалитет на електрична енергија производи повеќе од 15 години. Нашите фабрики се наоѓаат во Wenzhou Националниот High-Tech-индустриската развојна зона и центарот на R & D се наоѓа во Hangzhou.

  Производител

  Професионална производител на реактивна енергија надомест и електричен квалитет на електрична енергија производи повеќе од 15 години. Нашите фабрики се наоѓаат во Wenzhou Националниот High-Tech-индустриската развојна зона и центарот на R & D се наоѓа во Hangzhou.

Вести

WhatsApp Онлајн Chat!