Napa Pilih kita?

Zhejiang Yide values talents and technologies. Since its establishment, Yide insists on the independent research and development, and introduces the domestic and foreign advanced technologies. Also, it cooperates with lots of famous collages and research institutes, such as CEPRI, Tsinghua University, Zhejiang University and Zhejiang University of Technology, to cultivate a powerful R&D team..

produk Bintang

Advanteges kita

  • YIDEK regards kualitas urip kita.  We strictly ngontrol kualitas ing saben proses produksi.

    Quality

    YIDEK regards kualitas urip kita. We strictly ngontrol kualitas ing saben proses produksi.

  • YIDEK kanthi nindakake sistem manajemen kualitas ISO9001 kanggo nambah kesadaran tenaga 'saka kualitas, njupuk linuwih dhuwur barang.  We wis tak sertifikat kebak CE, CQC lan CCC.

    certificate

    YIDEK kanthi nindakake sistem manajemen kualitas ISO9001 kanggo nambah kesadaran tenaga 'saka kualitas, njupuk linuwih dhuwur barang. We wis tak sertifikat kebak CE, CQC lan CCC.

  • Produsèn profesional saka rugi daya reaktif lan listrik produk kualitas daya luwih saka 15 taun.  pabrik kita dumunung ing Wenzhou National High-tech Zone Development Industrial lan tengah R & D dumunung ing Hangzhou.

    Produsen

    Produsèn profesional saka rugi daya reaktif lan listrik produk kualitas daya luwih saka 15 taun. pabrik kita dumunung ing Wenzhou National High-tech Zone Development Industrial lan tengah R & D dumunung ing Hangzhou.

News

Tampilan Online Chat!